1/2 GP-Cha, TB Gate, Mohakhali, Dhaka - 1212, BD

Drop in Inbox

Contact For Business

info[at]addressschool[dot]com

Email Us

Mon-Sun 9:00-12.00

We are open 24/7



Welcome to AddressSchool.com an on-line platform for connecting businesses all over the world.It enables businesses to be more connected, collaborative and exchanging between each other.Our business directory model is designed to assist business inquiry generation and conversion for our trusted and verified advertisers.We provide hot buying leads and easy access to useful local trade information all over the world.Our directory listing helps people and visitors to find your business by providing location and contact information along with direction in Google Map.If you don't find your business enlisted in our website click on ADD TO LIST for free listing.

4M EESTI OÜ logo 4M EESTI OÜ

5 (1 Reviews) | Write a review
Find Near By

Estonia
Tartu
Company
Õngu tee 13, Tüki, Tartu
56324868
56324868
Monday: Open 24 hours,Tuesday: Open 24 hours,Wednesday: Open 24 hours,Thursday: Open 24 hours,Friday: Open 24 hours,Saturday: Open 24 hours,Sunday: Open 24 hours
Show Map

Eestis loodud sõnumiga kingitused ja õnnitluskaardid erinevateks tähtpäevadeks!

4mkingiidee.ee on Eesti bränd, mille eesmärk on pakkuda vahvate sõnumitega kingitusi ja õnnitluskaarte erinevateks tähtpäevadeks, mis on valminud peamiselt käsitööna või väiketootmises. Tekstiilesemeid kaunistavad meie disainiga masintikandid, tänu millele jääb tulemus eriti kaunis ja vastupidav ning seetõttu on paljud meie tooted ka limiteeritud koguses.Kõik meie tooted on valminud hoole ja armastusega, et pakkuda Teile parimat kvaliteeti. Meie tootevalik on aastaga kasvanud ning nüüdseks võib leida kingiideid igaühele! Kingitused meestele, kingitused naistele, isadepäeva kingitused, emadepäeva kingitused või hoopis kingitus vanavanematele! Meiega saad sa rõõmustada enda lähedasi, kallimat või sõpru erinevate tähtüäevade puhul erilise kingitusega! Kingitused kallile emale emadepäevaks, parimale sõbrannale sõbrapäevaks, isale isadepäevaks või kallimale valentinipäevaks. Kõik kingitused ühest kohast!

Meie perefirma sai loodud 2019 aasta septembris ning FOUR • M nimi tuleneb meie kõigi nelja eesnime tähtedest.


Lisaks kingitustele pakume me ka masintikkimisteenust eraisikutele ja ettevõtetele – logod riietele ja mütsidele, kujundused kodutekstiilidele või rõivastele, tekstid käterättidele, riidest kottidele, maskidele jne. Tikime kõigele, millest nõel läbi läheb! Suurim tikand, mida meie tikkida saame, on 20 x 30 cm. Kasutame ainult kvaliteetseid tikkimisniite. Tooteid tikkimiseks saab meile kohale tuua või saata pakiautomaadi või kulleriga.

Tikkimisel kasutame Jaapani firma Tajima, kõrgtehnoloogilist 8 niidiga tikkimismasinat ja tänapäevaseid programme. Meie tehnilised oskused ja masin võimaldavad aplikatsioonide ja tikandite kandmise erinevatele materjalidele ja toodetele. Küsi hinnapakkumist!

Meie kogemus

Meie disainer on lõpetanud Tartu Kunstikooli õppides 3,5 aastat graafilise disaini eriala ja Tallina Polütehnikumi multimeedia spetsialisti eriala (2. aastat). Lisaks on läbinud masintikkimise ja tikandite programmeerimise koolituse Eesti oma ala parima koolitaja juures. Omame masintikkimise kogemust aastast 2017. Kõik 4mkingiidee.ee e-poe tooted on meie disaineri kujundatud ja programmeritud tikkmisfailiks ning seejärel meie stuudios tikitud! 

Masintikkimisteenuse hinnad

Tikandi hind sõltub kujundi keerukusest ja suurusest ning kujuneb välja ka pistete arvust. Selleks, et me saaksime teie logo/disaini üldse tikkida tuleb esmalt programmeerida kujundusest tikandifail. Niisiis lisandub hinnale ka ühekordne programmeerimistöö hind.

Kingitused emadepäevaks

Kingitused isadepäevaks

Kingitused lastele

Kingitused sünnipäevaks

Kingitused naistepäevaks

Kingitused õpetajatele

Kingitused vanavanematele

Share on social media:

Reviews


No reviews providedWrite a review


Frequently Asked Questions about 4M EESTI OÜ

Q: Where is 4M EESTI OÜ?

A: 4M EESTI OÜ is located at: Õngu tee 13, Tüki, Tartu, Estonia


Q: What are the coordinates of the 4M EESTI OÜ?

A: Latitude: 58.3822965, Longitude: 26.5739941


Q: How is 4M EESTI OÜ rated?

A: 4M EESTI OÜ has not rated yet on addressschool.com


Q: What days are 4M EESTI OÜ open?

A: 4M EESTI OÜ is open on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday


Businesses Nearby 4M EESTI OÜ, Tartu, Estonia