1/2 GP-Cha, TB Gate, Mohakhali, Dhaka - 1212, BD

Drop in Inbox

Contact For Business

info[at]addressschool[dot]com

Email Us

Mon-Sun 9:00-12.00

We are open 24/7



Welcome to AddressSchool.com an on-line platform for connecting businesses all over the world.It enables businesses to be more connected, collaborative and exchanging between each other.Our business directory model is designed to assist business inquiry generation and conversion for our trusted and verified advertisers.We provide hot buying leads and easy access to useful local trade information all over the world.Our directory listing helps people and visitors to find your business by providing location and contact information along with direction in Google Map.If you don't find your business enlisted in our website click on ADD TO LIST for free listing.

Asociacia strihacov psov logo Asociacia strihacov psov

5 (1 Reviews) | Write a review
Find Near By

Dubai
Company
Jeruzalemská 44, Trnava, Slovakia
421911135274
421911135274
Monday: Open 24 hours,Tuesday: Open 24 hours,Wednesday: Open 24 hours,Thursday: Open 24 hours,Friday: Open 24 hours,Saturday: Open 24 hours,Sunday: Open 24 hours
Show Map

Asociácia Strihačov psov je popredná organizácia na Slovensku, ktorá sa venuje starostlivosti a starostlivosti o psov. Sme profesionálne združenie, ktoré spája psie salóny a strihačov po celej krajine a poskytujeme im podporu, vzdelanie a zdroje, aby vynikli vo svojom remesle.

Naším poslaním je podporovať dokonalosť a profesionalitu v starostlivosti o psov a zároveň zabezpečiť pohodu našich chlpatých spoločníkov. So silným záväzkom kvality a bezpečnosti naši členovia dodržiavajú priemyselné štandardy a osvedčené postupy a poskytujú majiteľom domácich zvierat špičkové služby.

Prostredníctvom rôznych iniciatív, školiacich programov a príležitostí na vytváranie sietí sa snažíme zvýšiť úroveň odbornosti medzi groomermi a zvýšiť povedomie o zodpovednej starostlivosti o domáce zvieratá. Naše združenie slúži ako centrum pre výmenu vedomostí, spoluprácu a neustále zlepšovanie v oblasti starostlivosti o psov.

Za práva a ochranu zvierat sa zasadzuje aj Asociácia Strihačov psov. Úzko spolupracujeme s miestnymi úradmi a organizáciami, aby sme vytvorili udržateľné politiky, ktoré zaistia správne zaobchádzanie s domácimi zvieratami. Okrem toho sa aktívne zapájame do aktivít v rámci komunity, aby sme vzdelávali majiteľov domácich zvierat o správnych technikách starostlivosti, udržiavaní zdravia a zodpovednom vlastníctve.

S Asociáciou Strihačov psov po boku sa môžete spoľahnúť, že váš chlpatý kamarát je v rukách šikovných odborníkov, ktorí uprednostňujú jeho pohodu. Vyberte si našich certifikovaných členov pre odborné služby starostlivosti o psov s vášňou, integritou a dlhoročnými skúsenosťami.

Asciacia strihacov psov je renomovana spolocnost specializujuca sa na strihanie psov. S nasím tímom profesionalnych strihacov sa venujeme poskytovaniu spickovej starostlivosti a riesení strihania pre vsetky plemena psov. Spolocnost bola zalozena s vasnou pre zlepsenie pohody a vzhladu nasich psích priatelov a vybudovali sme si silnu povest poskytovania vynimocnych sluzieb starostlivosti, ktore uprednostnuju pohodlie a stastie kazdeho psa v nasej starostlivosti. Nasi skusení strihaci prechadzaju prísnym skolením, aby zostali informovaní o najnovsích technikach a trendoch v tomto odvetví a zabezpecili, ze kazdy pes dostane osobnu a profesionalnu pozornost. V Asciacii strihacov psov chapeme, ze kazdy pes je jedinecny a nase strihacie sluzby prisposobujeme jeho specifickym potrebam.

Share on social media:

Reviews


No reviews providedWrite a review


Frequently Asked Questions about Asociacia strihacov psov

Q: Where is Asociacia strihacov psov?

A: Asociacia strihacov psov is located at: Jeruzalemská 44, Trnava, Slovakia, United Arab Emirates


Q: What are the coordinates of the Asociacia strihacov psov?

A: Latitude: 23.7786123039982, Longitude: 90.4108382819489


Q: How is Asociacia strihacov psov rated?

A: Asociacia strihacov psov has not rated yet on addressschool.com


Q: What days are Asociacia strihacov psov open?

A: Asociacia strihacov psov is open on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday


Businesses Nearby Asociacia strihacov psov, Dubai, United Arab Emirates