1/2 GP-Cha, TB Gate, Mohakhali, Dhaka - 1212, BD

Drop in Inbox

Contact For Business

info[at]addressschool[dot]com

Email Us

Mon-Sun 9:00-12.00

We are open 24/7



Welcome to AddressSchool.com an on-line platform for connecting businesses all over the world.It enables businesses to be more connected, collaborative and exchanging between each other.Our business directory model is designed to assist business inquiry generation and conversion for our trusted and verified advertisers.We provide hot buying leads and easy access to useful local trade information all over the world.Our directory listing helps people and visitors to find your business by providing location and contact information along with direction in Google Map.If you don't find your business enlisted in our website click on ADD TO LIST for free listing.

Kadıköy Kurye logo Kadıköy Kurye

5 (1 Reviews) | Write a review
Find Near By

Turkey
Istanbul
Company
Rasimpasa, Izzettin Sk. 5/A
05466962140
05466962140
Monday: 08:00 AM - 08:00 PM,Tuesday: 08:00 AM - 08:00 PM,Wednesday: 08:00 AM - 08:00 PM,Thursday: 08:00 AM - 08:00 PM,Friday: 08:00 AM - 08:00 PM,Saturday: 08:00 AM - 05:00 PM,Sunday: Closed
Show Map

Kadıköy Kurye Hizmetleri

Kadıköy kurye hizmetleri ile birlikte siz de ihtiyaçlarınız doğrultusunda materyallerinizi günün her saatinde, istediğiniz adese taşıyabileceksiniz. İstanbul bölgesinde her adrese taşıma hizmeti sağlayabilen hizmetlerimizle siz de bütçenize uygun fiyatlarla çözüm üretebileceksiniz. Kurye hizmetlerinde modern hizmet anlayışını, ihtiyaç hissettiğiniz her türlü taşımacılık opsiyonuyla bir araya getirerek sizlere alışılagelmiş kurye hizmetlerini, güvenli ve güler yüzlü taşımacılık vizyonuyla yansıtıyoruz. İstanbul’un her semtine ve ilçesine sağlayabildiğimiz hizmet yapısı sayesinde siz de güven içerisinde taşıtmak istediğiniz materyalleri taşıtabileceksiniz. Kaliteli motorsikletleri ve teknolojik ekipmanları sayesinde, ihtiyaç hissettiğiniz bütün adımları bir arada sunabilecektir.

Kadıköy motor kurye hizmetleri ile birlikte size de kuryenizin nerede olduğunu düşünmek zorunda kalmadan rahatlıkla iletebilecek ve güvenle ulaştırılma garantisiyle ulaştırabileceksiniz. Sağladığımız hizmet yapısı ile birlikte bir konumdan iletebileceğiniz evrak ya da herhangi iletiyi rahatlıkla gönderebileceksiniz. Yaya, motorsikletli ya da araçlı kuryelerinizi yönlendirmek için siz de zaman kaybetmeden firmamız ile etkileşime geçebilirsiniz. Alanında uzman ekibimiz adresinizden kuryenizi alarak, rahatlıkla iletebilecektir. Normal kurye hizmetlerimiz kapsamında gün içerisinde olan kurye hizmetlerimizden randevulu olarak yararlanmanıza olanak sağlanmaktadır. Express kurye hizmetlerinde ise, alternatif taşıma hizmetlerine nazaran çok daha hızlı ve güvenli bir taşıma anlayışı sunulmaktadır. VIP kurye hizmetlerinde ise, iki alan arasında tamamen güvenli ve en hızlı güzergahlarda önem atfedilen taşıma anlayışı sunulmaktadır. Zaman kaybetmeden siz de firmamız üzerinden kurye hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Bugüne özel fiyatlar ve erken rezervasyon fırsatlarıyla hizmetlerimizden yararlanabileceksiniz.

Bu hizmetlere ek olarak gece kurye hizmetlerimizde de mesai saatleri dışında hizmet sağlayabilme garantisi sağlamaktayız. Siz de acil taşınması gereken materyallerinizi rahatlıkla firmamıza iletebileceksiniz. Firmamız ihtiyaçlarınıza en uygun özgün önerilerini, bütçe dostu fiyatlarla sağlayabilmektedir.

Share on social media:

Reviews


No reviews providedWrite a review


Frequently Asked Questions about Kadıköy Kurye

Q: Where is Kadıköy Kurye?

A: Kadıköy Kurye is located at: Rasimpasa, Izzettin Sk. 5/A, Turkey


Q: What are the coordinates of the Kadıköy Kurye?

A: Latitude: 40.9899327933212, Longitude: 29.0426255820588


Q: How is Kadıköy Kurye rated?

A: Kadıköy Kurye has not rated yet on addressschool.com


Q: What days are Kadıköy Kurye open?

A: Kadıköy Kurye is open on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday


Businesses Nearby Kadıköy Kurye, Istanbul, Turkey